Werkzaamheden

Wat doen wij?

Nieuwbouw

Bouwbedrijf IJzerman heeft een ruime ervaring in de bouw van vrijstaande woningen, geschakelde woningen, twee onder één kap woningen en winkels. Ook wanneer u plannen hebt voor een ingrijpende uitbreiding of een kleine verbouwing staan wij voor u klaar.

Bouwbedrijf IJzerman is eveneens actief op het gebied van renovatie van monumentale panden. Bouwbedrijf IJzerman levert een kwaliteitsproduct af, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste bouwmethoden, gecombineerd met pure kwaliteit.

Verbouw

Verbouw kunnen grote en kleine projecten zijn.
Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Vooraf worden goede afspraken gemaakt en een offerte uitgebracht waardoor geen onaangename verrassingen achteraf ontstaan. 

Wij zorgen daarbij voor zo weinig mogelijk overlast en houden vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening met uw voortgaande woon- en werksituatie. Daardoor creëren wij een goede basis voor samenwerking en kunt u rekenen op de beste resultaten.

Renovatie

Voor een goede renovatie is samenwerking tussen klant en aannemer noodzakelijk. Voor u als klant is de renovatie van uw pand iets bijzonders. 

Er moet dan ook in één keer volledig naar uw wensen gerenoveerd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner is daarom van groot belang. Bouwbedrijf IJzerman wil graag die partner zijn.

Onderhoud

Onderhoud of vervanging van bijvoorbeeld uw dakgoot kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij denken met u mee in het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. 

De onderhoudswerkzaamheden worden in kaart gebracht en u ontvangt vooraf een opgave van de werkzaamheden en kosten. Uiteraard proberen we in overleg met u om de overlast tot een minimum te beperken

Badkamers

Ook voor een nieuwe badkamer, renovatie of verbouw van uw badkamer bent u Bouwbedrijf NHM IJzerman aan het juiste adres. Wij kunnen u hierin van A-Z ontzorgen en u al het werk uit handen nemen. Vooraf spreken wij uw wensen door en vertalen dit naar een passend voorstel. Hiermee komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Aanbouw

Aanbouw : uw woning uitbreiden en/of verbouwen?
Een aanbouw, zoals een sèrre, woonkeuken of een extra werkplek, kan vaak vergunningsvrij gerealiseerd worden. Er komt uiteraard meer bij kijken dan bij een bijgebouw, maar na de verbouwing heeft u wel extra woon- en leefruimte. Overweeg voor een aanbouw een architect in de arm te nemen voor het beste resultaat.

Wij staan graag voor u klaar.

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Het verschil in prijs tussen hout en kunststof kozijnen is tegenwoordig geen groot verschil meer. Bovendien wil men ook graag minder onderhoud aan de woning.
Bouwbedrijf NHM IJzerman BV levert al jaren kunststof kozijnen van het merk Europrovyl.
Onlangs zijn we met alle personeelsleden naar fabriek in Leeuwarden geweest waar deze kozijnen worden vervaardigd.
Vraag geheel vrijblijvend informatie bij ons op.

Scroll naar boven