Over Ons

plug-free-img.png

Over NHM-IJzerman

In het 157 jarig bestaan heeft Bouwbedrijf NHM IJzerman voor de particuliere markt vele vrijstaande woningen gebouwd, verbouwingen uitgevoerd, woning onderhoud gepleegd en renovaties uitgevoerd.

U staat als klant bij Bouwbedrijf NHM IJzerman op de eerste plaats. Concrete wensen en ideeën worden vertaald naar praktische, bouwkundige oplossingen binnen uw budget. Daarnaast staan uiteraard onze ervaring en kennis tot uw beschikking om uw huis duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm te maken.

Samen met u wordt een ontwerp uitgewerkt. Pas als u tevreden bent over het schetsontwerp gaat Bouwbedrijf NHM IJzerman over tot het invullen van uw wensen op het gebied van afwerking en energiezuinige installaties. Dat is de basis om samen tot iets moois te komen.

Het uitgangspunt is om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bereiken en de nieuwste bouwtechnieken te combineren met het vakmanschap van eigen mensen.

 

Daarbij werkt Bouwbedrijf NHM IJzerman samen met een keur aan specialisten. Voor isolatie, schilderwerk, glaswerk, tuinhuizen/carports, serres, etc. heeft Bouwbedrijf IJzerman de beste partners in huis. Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt. Met deze aanpak zult u als klant merken dat we naast service en kwaliteit ook flexibiliteit en creativiteit bieden. En dat op een transparante wijze tegen een scherpe, eerlijke prijs.

In maart 2015 heeft Gerbrand Nieuwenhuis Bouwbedrijf IJzerman overgenomen en samengevoegd met zijn bedrijf. Vanaf dat moment is het Bouwbedrijf NHM IJzerman.

Heeft u als consument of als zakelijke relatie interesse en plannen voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud/renovatie informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kom gerust langs, de koffie staat klaar.

Wilt u ook met ons samenwerken?

De koffie staat klaar.

Scroll naar boven