ZORG

Bijzondere zorg en aandacht zijn van groot belang bij het werken voor en in zorginstellingen. Bouwbedrijf IJzerman heeft in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende renovatie- en complete vernieuwbouwprojecten uitgevoerd.

Een zorginstelling moet vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week in bedrijf zijn. Bouwbedrijf IJzerman is als geen ander bekend met de cultuur en de sfeer in een zorginstelling. Door het maken van duidelijke afspraken en een nauwgezette planning wordt de overlast beperkt en kan de zorgverlening gewoon doorgaan. “Ontzorgen is onze zorg”

LANGER BLIJVEN WONEN

We worden steeds ouder, en dat is fijn. Tegelijkertijd heeft het feit dat we steeds ouder worden een aantal gevolgen waar we rekening mee moeten houden. De “traditionele” zorg wordt steeds duurder en het bejaardenhuis zoals we dat kenden bestaat niet meer. De overheid wil dan ook graag dat we zo lang mogelijk proberen zelfstandig te blijven wonen.

Dit is natuurlijk ook prima, maar dit moet wel mogelijk zijn. Stel dat u woont in een prettige wijk met fijne buren en veel bekenden in de buurt en u wilt hier liever niet weg, maar u bent slecht ter been. Wellicht is het dan tijd om eens met een woonspecialist te praten om de mogelijkheden te bespreken om uw huis zodanig aan te passen dat u hier kunt blijven wonen. Samen met u gaan we bekijken welke opties er zijn om veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen in uw eigen huis.

 

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de volgende aanpassingen:

  • Het plaatsen van verhoogde toiletten met handgrepen.
  • Slaap- en badkamer verplaatsen naar begane grond.
  • Het geschikt maken van de badkamer voor verzorging. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van het ligbad en plaatsen van een douche met stoel.
  • Het plaatsen van een traplift.
  • Het aanpassen van de deurkozijnen (breder maken) het verwijderen van drempels (lastig met de rollator).
  • Het verbeteren van de bestrating rondom uw huis.
  • Het aanpassen van de bekabeling voor beveiliging en intercomsystemen.