OVER BOUWBEDRIJF IJZERMAN

In het 140 jarig bestaan heeft Bouwbedrijf IJzerman voor de particuliere markt vele vrijstaande woningen gebouwd, verbouwingen uitgevoerd, woning onderhoud gepleegd en renovaties uitgevoerd.

U staat als klant bij Bouwbedrijf IJzerman op de eerste plaats. Concrete wensen en ideeën worden vertaald naar praktische, bouwkundige oplossingen binnen uw budget. Daarnaast staan uiteraard onze ervaring en kennis tot uw beschikking om uw huis duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm te maken.

Samen met u wordt een ontwerp uitgewerkt. Pas als u tevreden bent over het schetsontwerp gaat Bouwbedrijf IJzerman over tot het invullen van uw wensen op het gebied van afwerking en energiezuinige installaties. Dat is de basis om samen tot iets moois te komen.

Het uitgangspunt is om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bereiken en de nieuwste bouwtechnieken te combineren met het vakmanschap van eigen mensen.

Daarbij werkt Bouwbedrijf IJzerman samen met een keur aan specialisten. Voor isolatie, schilderwerk, glaswerk, tuinhuizen/carports, serres, etc. heeft Bouwbedrijf IJzerman de beste partners in huis. Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt. Met deze aanpak zult u als klant merken dat we naast service en kwaliteit ook flexibiliteit en creativiteit bieden. En dat op een transparante wijze tegen een scherpe, eerlijke prijs.

VERBOUW EN ONDERHOUDSWERK

Verbouw en onderhoud kunnen grote en kleine projecten zijn. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Vooraf worden goede afspraken gemaakt en een offerte uitgebracht waardoor geen onaangename verrassingen achteraf ontstaan. Wij zorgen daarbij voor zo weinig mogelijk overlast en houden vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening met uw voortgaande woon- en werksituatie. Daardoor creëren wij een goede basis voor samenwerking en kunt u rekenen op de beste resultaten.

NIEUWBOUW

Bouwbedrijf IJzerman heeft een ruime ervaring in de bouw van vrijstaande woningen, geschakelde woningen, twee onder één kap woningen en winkels. Ook wanneer u plannen hebt voor een ingrijpende uitbreiding of een kleine verbouwing staan wij voor u klaar. Bouwbedrijf IJzerman is eveneens actief op het gebied van renovatie van monumentale panden. Bouwbedrijf IJzerman levert een kwaliteitsproduct af, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste bouwmethoden, gecombineerd met pure kwaliteit.

RESTAURATIE EN RENOVATIE

Voor een goede renovatie is samenwerking tussen klant en aannemer noodzakelijk. Voor u als klant is de renovatie van uw pand iets bijzonders. Er moet dan ook in één keer volledig naar uw wensen gerenoveerd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner is daarom van groot belang. Bouwbedrijf IJzerman wil graag die partner zijn.

MEUBELS OP MAAT

Onze vakmensen leveren maatwerk. Bouwbedrijf IJzerman werkt met duurzame en hoogwaardige materialen. Klanten kunnen bij ons terecht voor zowel klassieke als moderne meubels met een zeer goede kwaliteit. Bouwbedrijf IJzerman accepteerd grote en kleine opdrachten. Geheel naar uw wens maakt Bouwbedrijf IJzerman meubels op maat en verzorgt het alle soorten binnenbetimmeringen; allerlei verschillende soorten houten vloeren, lambriseringen, wandkasten, houten plafonds. U kunt rekenen op vakkundig advies over de stijl, de compositie, de materialen en de kleuren, zodat u volledig naar eigen wens uw betimmering, wandkasten, keukens, vloeren en plafonds kunt samenstellen.