Written by admin

Werkzaamheden week 10 BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

Week 10: Deze week weer goed afgesloten met afgeronde werken en nieuwe opgestarte werken. In Deventer hebben we de garage die omgebouwd werd tot bijkeuken en kantoor afgerond. Hier heeft de stukadoor zijn werkzaamheden verricht en hebben wij de laatste aftimmeringen aan gebracht en afgewerkt. Als het stucwerk voldoende gedroogd is zal de opdrachtgever zelf de schilderwerkzaamheden verrichten.

Ook wordt er hard gewerkt in Schalkhaar om te zorgen dat het huis voor 29 Maart opgeleverd is omdat dan de verhuizing plaats zal vinden. Hier hebben wij afgelopen week de laatste werkzaamheden verricht. Hier is het beslag op de binnendeuren aangebracht. Nog een aantal puntjes op de i zetten zodat we hierna kunnen starten met de sloop van het bestaande bijgebouw waarop wij een nieuwe aanbouw gaan realiseren in innovatieve stijl.

Ook is er gestart met de enorme interne renovatie van een woonhuis in Lemmer. Hier is de klant afgelopen week al druk geweest om de huidige bestaande vloer te verwijderen. Deze balklaag van deze vloer was aangetast door de vochtige kruipruimte waardoor de balken in zoverre weggerot waren dat deze verwijderd moesten worden, omdat hier geen eer meer aan te behalen viel. Het bestaande leidingwerk ( gas, w+k water, elektra, cv ) orden geheel vernieuwd. Aankomende week gaan we als eerst beginnen met het vervangen van het raamkozijn voor een deurkozijn met 2 openslaande deuren, 2 zijlichten + bovenlicht met ventilatierooster. Hier wordt het terrasraam naar beneden ingezaagd waarin we na het slopen van deze muur het nieuwe kozijn kunnen plaatsen. Daarna zullen we de bestaande voorzetwanden in de woning onder stempelen om de overgebleven stukken balklaag te kunnen weghalen waar deze wanden op gemonteerd zijn. Dan wordt er Woensdag 13m3 vulzand aangebracht, afgetrild en afgereid waarop wij de hoogwaardige eps isolatieplaten ( rc 3,8 ) kunnen leggen. Hier worden de wapeningsnetten op geplaatst en vastgevlochten zodat we aan het eind van de week de nieuwe betonvloer kunnen gaan storten.

Verder hebben we afgelopen week nog een kozijn vervangen voor een nieuw kozijn met draaikiepraam. Pannenlatten aangebracht + dakpannen uitleggen, ondervorst + nokvorst plaatsen voor een klant in Hattem. Kalkzandsteen blokken verlijmen voor een klant in Almere.

 

BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *