Written by admin

Werkzaamheden BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

Week 9: Door de toenemende drukte en de groei van ons bedrijf hebben we afgelopen week bus 5 in gebruik genomen. Om zo onze klanten nog beter van service te kunnen voorzien en om de geaccordeerde werken op te kunnen starten. Aankomende week de binneninrichting voor elkaar maken zodat deze bus voorzien is van het benodigde gereedschap om de weg om te gaan.

Het project Heerderhaegen is op de vensterbank na zover afgerond. Afgelopen Maandag heeft boverhoff uit Heerde met behulp van een enorme muurzaag de 20 cm dikke gewapende beton muur ingezaagd waar het nieuwe kunststof/aluminium kozijn in geplaatst zal moeten worden. Na dit zaagwerk hebben wij de kantstukken geplaatst waar het kozijn in gemonteerd is. De keramische tegels weer terug geplaatst + de isolatie omdat deze extra ruimte nodig was voor de geleider van de muurzaag. De boven- en onderzijde d.m.v. loodvervanger ( op kleur )  aangebracht om de waterdichtheid te waarborgen en het een fraai gezicht te geven. Volgende week de maatwerk holoniet vensterbank plaatsen + de koplatten.

Ook aan de Zwolseweg in Heerde zijn we weer begonnen met het verlijmen van het rockpanel, omdat dit de week ervoor door het koude weer niet kon. Vandaag de windveren aan de voorzijde er aan gemaakt. Wat een verbetering!!!! Deze week gaan we verder met de overige delen te verlijmen zolang het weer het ons toe laat.

Bij onze overburen aan de Kerkdijk zijn wij begonnen met de herstelwerkzaamheden van de monumentale brug waar vorig jaar een auto tegenaan is gereden. De verwijderde onderdelen van de brug zijn met aandacht schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag verf, omdat de auto nogal wat schade had aangericht aan het verfwerk. Het vernielde metselwerk is uitgetand en opnieuw in gemetseld. Na voldoende uitharding zullen hier de betonnen sierblokken weer op gelijmd worden waarna het leuningwerk, kolom, staanders weer herplaatst gaan worden zodat de brug weer in authentieke staat hersteld is.

Ook in Schalkhaar lopen de werkzaamheden van de interne verbouwing op hun einde. Vandaag hebben we het oude beslag van de deuren verwijderd en alles voor zien van meerpuntsluitingen met allemaal gelijksluitende cilinders. Hier hopen wij over een week of 4 te kunnen starten met een enorme aanbouw achter het huis.

BOUWBEDRIJF NHM – IJZERMAN B.V.   BOUWT EN GROEIT

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *