Written by admin

Werkzaamheden week 8 Bouwbedrijf NHM-IJZERMAN B.V.

Week 8: Een week waarin we weinig tot geen last van de kou hebben gehad door de diverse projecten binnenshuis aan te pakken. Buiten was het gewoon, zonder de zon niet te doen dus dan zorgen we er voor dat ons personeel binnen verder kan. Natuurlijk zijn er momenten dat we altijd wel wat van kou te pakken hebben gehad, maar dat nemen we voor lief. In Hattem hebben we, door het akkoord van de verzekeringsmaatschappij te hebben gekregen, de schade hersteld aan de stacaravan waar een boom bovenop was gevallen. Hier hebben we een stuk uit het dak gezaagd omdat de regels van de dakconstructie afgebroken waren, deze hebben we vernieuwd.  Toen de nieuwe beplating aangebracht zodat installatiebedrijf Koller het dak dicht opnieuw dicht kon branden. Hier hebben we ook het nieuwe boeideel in onze werkplaats op maat gefreesd, geschuurd, ect. zodat deze perfect aan sluit tussen de 2 bestaande, ( blijven zittende )delen. Nu nog 2 aflaklagen eroverheen zodat het nieuwe hout beschermd blijft en er geen verschil meer te zien valt, tussen oud en nieuw.

Ook hebben we bij een klant in Wapenveld een keramische laminaat vloer gelegd in wild verband. De klant had hier al vloerverwarming in liggen maar was de bestaande tegel een beetje zat. De eigenaar heeft zelf de vloer eruit gesloopt en d.m.v. een kleine demonstratie van ons de vloer vlak gefreesd. Na de het uitmeten/verdelen van de tegel zijn we begonnen met het verlijmen van de vloer. Met het speciale level systeem  ligt deze vloer er enorm strak in en zijn ongelijke tegels uit de tijd  !!!!!! Bij mooi weer kunnen we het dakkapel nog aanpakken omdat de klant zeer wijs is met dit geleverde vakwerk.

In Deventer zijn we bijna zover om de laatste puntjes op de i te zetten. De wanden zijn geplaatst, het plafond is voor zien van gipsplaten en zijn rondom afgewerkt met een plint. Maandag begint de stukadoor met het af werken van de kalkzandsteenblokken door deze saus klaar af te pleisteren. Ook zullen de kozijnen van glas worden voorzien. Na dit project te hebben afgewerkt zal door de volle tevredenheid van de klant de badkamer aangepakt/gerenoveerd gaan worden.

Ook hebben we Vrijdag een start gemaakt om de voorbereidingen te treffen voor het inzagen van een kozijn aan de Eperweg in Heerde. Hier hebben we de bestaande tegels eraf gehaald + rondom 1 tegel extra om te zorgen dat het sloopbedrijf de geleiders kan bevestigen om de 20 cm dikke gewapende betonwand in te zagen. Binnenin de woning hebben we een speciale constructie gemaakt zodat er binnen in het appartement geen water kan komen. De sloper zal de betonwand in diverse kleine stukken gaan zagen om dan deze handzame blokken gemakkelijk af te kunnen voeren. De planning is dat middenin de week het kunststofkozijn compleet afgewerkt is met kantstukken, koplatten en een mooie composieten vensterbank.

BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *