Written by admin

Werkzaamheden week 5 BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

Week 5 : Weer een drukke week achter de rug. De laatste metselwerkzaamheden aan de Andoornstraat in Heerde zijn afgerond. Het was wel een beetje behelpen met de nauwe tussenruimte i.v.m. de erfgrens van de buren. Hier hebben we de kleine opleverpunten klaar gemaakt en zijn de muren aan het eind van de week ingevoegd. En het eindresultaat mag er zeker wezen. De schilderwerkzaamheden zullen in het voorjaar plaats vinden. Wij bedanken de klant is het gestelde vertrouwen in ons en wensen hun veel plezier en genot van de grote aanbouw ( leefkeuken ).

Ook is de badkamer is samenwerking met Installatiebedrijf Koller afgerond. Hier hebben wij het tegelwerk, voegwerk, en kitwerk verzorgd. De voormontage en afmontage is gedaan door Installatiebedrijf Koller. Wat een plaatje !!!!!!!!!

Ook zijn wij weer begonnen met een badkamer in Hattemerbroek. Hier hebben wij het inbouw frame afgetimmerd, onderzijde bad dicht gezet en het plafond erin geplaatst. Hier is eind van de week de stukadoor in geweest. Aankomende week gaan wij hier ook beginnen met het tegelwerk.

Ook hebben wij een dakraam geplaatst in Apeldoorn. Hier heeft Dijkslag dakwerken de nodige schade gerepareerd ,waardoor er ook geconstateerd werd dat het dakraam vervangen diende te worden. Hier hebben we het oude dakraam verwijderd inc. aftimmering. Hiervoor in de plaats is een kunststof Velux tuimelvenster voor in de plaats gekomen. Ook de nieuwe aftimmering geplaatst en een verduisteringsgordijn opgehangen.

Aankomende week zal er ook weer in Schalkhaar gestart worden met een enorme interne verbouwing + aanbouw van 8m* 6m

BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *