Written by admin

Werkzaamheden week 4 Bouwbedrijf NHM-IJZERMAN B.V.

Week 4: Weer een week achter de rug met mooie projecten. Afgelopen week hebben we veel akkoorden gekregen voor de offerte’s die we uitgebracht hadden van de schade die de storm onlangs had aangericht. Zo was er in Epe een woning met een aangelegen bakhuis waarbij de windveren en dekveren totaal van het huis afgerukt waren door de heftige wind. Hier hebben we voorgegronde Red Ceder boeidelen opnieuw pas gezaagd en aangebracht. Weer netjes geplamuurd zodat in het voorjaar de schilder dit weer af kan werken. Ook was er in Epe door de storm een boom op een overkapping gewaaid bij de achterdeur. Hier was het krombeel door midden gescheurd, glasplaat kapot, en de balklaag + goot waren afgebroken. Het krombeel en de nieuwe balklaag opnieuw gemaakt en goed in de grondverf gezet. Bij dit project hebben we het nieuwe krombeel weer herplaatst, balklaag gelegd en de gelaagde glasplaat hier boven op bevestigd.

Natuurlijk gaan ook onze ingeplande klussen door waarbij we bij een klant in Heerde het kozijn tussen de woonkamer en hal ( met veel glas ) dichtgezet hebben. Het bestaande enkele glas hebben we hieruit gehaald en afgevoerd. In het kozijn hebben we een nieuw regelwerk geplaatst en voorzien van isolatie, houten beplating aan beide zijden met hier over heen gipswandplaten. Ook de sluitnaden afgegaasd en dicht gezet met stuc. Daarna de aftimmering pas gemaakt zodat de klant in het weekend de wand kon behangen ( glasvezel behang ) en kon sausen.

Ook de badkamer renovatie in Zwolle verloopt spoedig. Het begint nu mooi op te schieten met de wandtegels. Aankomende week nog enkele dagen en dan verder met de vloer tegels.

Aankomende week weer genoeg te doen.

 

BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *