Written by admin

Werkzaamheden week 3 BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

Week 3 weer een mooie week voor de mannen van bouwbedrijf NHM-IJZERMAN. Mooie opdrachten gemaakt en gestart. Zo mochten we voor een klant in Heerde een nieuwe ruimte creëren voor een nieuw te plaatsen meterkast. Hier hebben we in de hal een sparing gezaagd waarin we een kozijn met afsluitbare deur hebben geplaatst. Ook is er een sparing in de vloer gemaakt waarin we de grondplaat met de diverse buizen hebben gelegd waar het nutsbedrijf de nieuwe aansluitingen naar binnen zal brengen. In de kamer erachter de kast gemaakt en afgewerkt aan de buitenzijde met gipswandplaten. De binnenzijde van de kast voorzien van houten platen om de voorzieningen makkelijk op vast te kunnen monteren.

Ook zijn de werkzaamheden bij de dierenpraktijk aan de Vossenbergerweg afgerond. Hier hebben we een slecht/verrot  kozijn vervangen voor een nieuw exemplaar met draaikiepramen erin met thermophenische beglazing. Ook de topgevel vervangen met onderhoudsarme materialen. Verder het loodwerk nagekeken en waar nodig is vervangen.

In Heerde hebben we bij een klant een dak geinspecteerd omdat er een kleine lekkage was. Bij het lostrekken van het dak bleek het hout totaal vergaan was en er geen redding meer mogelijk was om iets van de bestaande beplating te gebruiken. De balklaag was nog wel in goede staat waarop we de nieuwe beplating hebben aangebracht. Door de goede communicatie met Dijkslag dakwerken hebben hun het dak waterdicht gemaakt en afgewerkt op dezelfde dag.

Ook hebben wij ons hard gemaakt om na de storm die afgelopen Donderdag heerste, waarin onze telefoon roodgloeiend ringelde, onze klanten te helpen met het recht leggen van pannen, vervangen van pannen, bestellen van pannen ect. Alles om zo snel mogelijk de schade te herstellen die deze enorme windhoos had aangericht. Vrijdag en Zaterdag zijn we zelfs nog bezig geweest om schade op te nemen en waar het kon te herstellen. Vele pannen moeten uitgezocht worden bij een pannenboer omdat onze klanten deze niet meer op voorraad hadden. Aankomende week gaan we verder met de herstelwerkzaamheden en hopen midden van de week alles te hebben opgelost. Dit alles verstaan wij onder SERVICE !!!! Klanten zo snel mogelijk helpen om meer schade en ongelukken te voorkomen.

 

BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *