Written by admin

Werkzaamheden week 2 Bouwbedrijf NHM-IJzerman b.v.

De 1e werkweek na de kerstvakantie zit er voor de mannen van NHM-IJzerman b.v ook al weer op. Na van alle rust te hebben genoten en voldoende zijn uitgerust zijn we afgelopen week weer volop van start gegaan en hebben we al weer mooie projecten gerealiseerd, en binnen gehaald.

In Deventer zijn we bij een nieuwe klant begonnen om een geisoleerde betonvloer in de garage te realiseren. Hiervoor moesten de 30*30 tegels verwijderd worden en moest de garage met z0’n 30 cm worden uitgegraven om de 10 cm eps isolatieplaten, 15 cm beton, 8 cm afwerkvloer kwijt te kunnen. Na het zandbed te hebben uitgevlakt hebben we de isolatie platen gelegd, folie eroverheen, wapening + afstand houders. Daarna de betonvloer gestort en afgetrild met een vlakspaan. Hier kunnen we binnenkort verder met het plaatsen van nieuwe kozijnen, wanden, plafonds, zodat de garage als kantoor en bijkeuken kan worden ingericht

Aan de Kooiweg in Heerde waar voor de vakantie de goten van het huis waren afgescheurd door de grote sneeuwval wat van de dakpannen was afgeschoven hebben we de schade weer hersteld. Hier hebben we door de constructie aan te passen dit vele malen constructief verbeterd dat dit niet meer in de toekomst voor zal komen. Aankomende week worden de goten erin gesoldeerd zodat het regenwater weer afgevoerd wordt zoals het hoort.

Ook aan de Vosbergenweg in Heerde zijn we bezig geweest om een verouderd verrot kozijn te vervangen voor een nieuw exemplaar. Hier constateerde we bij het uitvullen van de houten topgevel dat de nokvorsten kapot waren. Deze nokvorsten vernieuwd en opnieuw vast gezet op de ruiter met hieronder een ondervorst. Aankomende week wordt het keralit geplaatst zodat we dit project ook kunnen afvinken onder ” klus geklaard ”.

Aan de Andoornstraat begint het project ook op zijn einde te lopen. Hier hebben we binnen in het woonhuis te sparingen verhoogd voor de nieuwe deurkozijnen. Ook zijn inmiddels de houten rabatdelen aan de achterzijde van de aanbouw gemonteerd. Deze week de overstekken klaar maken, en nog een enkele kleine werkzaamheden verrichten.

 

BOUWBEDRIJF NHM-IJZERMAN B.V.

 

 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *