Written by Dennis Oonk

NHM Bouw en Bouwbedrijf IJzerman gezamenlijk verder

Bouwbedrijf IJzerman overgenomen door NHM Bouw.NHM Bouw is een jong bedrijf dat drie jaar geleden is gestart. “Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een stabiel bedrijf met een breed netwerk aan klanten en specialisten. We hebben een sterke reputatie opgebouwd en een mooie vaste klantenkring”, vertelt César Osterman van NHM Bouw. Dat is gelukt dankzij onze aanpak: “We zijn transparant over de kosten en duidelijk over de manier waarop we werken. En heel belangrijk; we luisteren naar de klant, denken mee en komen onze afspraak na.”

NHM Bouw richtte zich met name op de particuliere markt. De overname van Bouwbedrijf IJzerman biedt mogelijkheden om ook de zakelijke markt te gaan bedienen. “Het was ons bekend dat Bouwbedrijf IJzerman zich in een moeilijke fase bevond. We hebben ons met alle betrokkenen sterk gemaakt om een goede doorstart te maken”, vertelt Ostermann. “Bouwbedrijf IJzerman is met z’n 140 jaar traditie een traditioneel bouwbedrijf. De kracht van dit bedrijf is degelijk vakmanschap. NHM Bouw voegt daar een innovatieve eigentijdse aanpak en een flexibele, efficiënte bedrijfsvoering aan toe.”

Kortom Ostermann heeft een duidelijk beeld over de toekomst en wat dit bedrijf de klant te bieden heeft. “We verwachten in de loop van 2016 door te groeien naar 15 a 16 vakmensen.” Bestaande en nieuwe klanten zullen er in de ogen van Ostermann alleen maar op vooruit gaan: “Met een sterk, flexibel en vakkundig team kunnen we beter tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Ons bedrijf heeft een toekomstbestendige visie als fundament en van daaruit bieden we klant zekerheid, continuïteit en kwaliteit.”

0 thoughts on “NHM Bouw en Bouwbedrijf IJzerman gezamenlijk verder

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *